Post by topbuwepore on Feb 28, 2022 3:04:02 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код бъг злато ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2 2022 version ▞▞▞
Стаа
Не си заслужава изтеглянето, играхте оригиналната игра за изкачване на хълм, когато беше представена за първи път, но тази версия не е толкова страхотна, защото в момента, в който започнете да играете онлайн, за да печелите монети за по-добри коли, изведнъж вашият профил ще бъде маркиран и забранен за измама. Тази вечер имам разстроено дете, защото някой отбеляза профила му като измамник. 😤 Знам как дори е възможно да се изневерява на състезания, предполагам, че някое дете, което загуби срещу него, трябва да е станало солено и да го е съобщило. 🤷♀️
Не изтегляйте!! Към много реклами! Това не е игра, а само реклами! След всяка реклама играта излиза офлайн 😡🤬
Твърде много реклами...
Забавна и интересна игра
Тази игра е много забавна и пристрастяваща, но направих покупка за премиум пропуска, за да мога да се отърва от рекламите. След това трябваше да изтрия приложението, защото всичко, което видях, беше черен екран. Така че инсталирах играта отново и това ме накара да повторя всичко и играта забрави всичко. Целият ми напредък и покупки бяха забравени. Може би защото забравих да си направя сметка, но защо играта позволява да купувам без сметка. P.S. Извинявам се за грешките в правописа и писането.
Страхотна игра, но непрекъснато замръзвам. И получаването на повече бои и кожи е супер трудно, мога да отворя 100 епични сандъка и да взема само 10 или по-малко бои и кожи.
Hill Climb Racing 2 Corse mtl
Много добра игра
Като ми кажете, че има налична актуализация и да отида до магазина, а аз съм тук и няма налична актуализация. За съжаление не мога да мина покрай екрана "отидете в магазин", така че не мога да играя играта.
Talking Tom & Ben News บันเทิง ldz
Този път не може да се актуализира. Изтеглянето е спряло между тях. Опитах няколко пъти, но резултатът е същият.
В началото тази игра беше забавна. Fingersoft и тяхната алчност абсолютно го убиха. Или гледате огромно количество реклами, или трябва да плащате $120 годишно, за да ги избегнете. Всичко това за игра, която вече не е много забавна, тъй като те съсипаха отборното събитие.
Доста еднообрязна е но със сметка на тази продължителна
По тъпа и от първата.
Най-тъпата игра някога! Спечелих всички обиколки и това ми стана твърде лошо! Звуците също са глупави! Мразя играта, не я изтегляйте!
Страхотна игра. Успях да купя, когато приложението беше на моя Kindle, но сега съм на Samsung, не мога. Моля, премахнете блокиранията от моя акаунт, за да мога да закупя неща и да отключа премиум пропуска. Също така да се присъедините към VIP. Очаквам с нетърпение да вляза и да видя актуализация, за да мога да се наслаждавам повече на играта.
Искам само да кажа - Контролирайте рекламните си паузи, защото когато завърша мач, тогава идва рекламна пауза и се дразня за тази реклама ......
Блъсна ме кола
Реклами. Поставяте ги в края на всяка игра, каквото и да е. Поне ме остави да затворя рекламата, без „случайно“ да я пропусна и да ме отведе до страницата с реклами.Бих искал да знаете, че всеки път, когато това се случи, просто губя интерес и се отказвам да играя вашата игра за около седмица. TLDR; Рекламите ви са отвратителни и в резултат на това играя по-малко. Без глух отговор, моля.
Състезавал съм се с електрическата кола на приключения и купи. Но не мога да получа части за него.
Играя тази игра повече от 4 години, безброй инвестирани часове и част от моите собствени реални пари. От нищото завинаги забраняват акаунта ми, без да ми посочат причина, въпреки че никога не съм изневерявал. Невероятно съм разстроен, тъй като това беше любимата ми игра. Не знам дали си струва да започна всичко отначало, може просто да го направят отново.
Играта затваря "мултиплеара" за много дълго време и не се свързва с Facebook
Разумно е да се поставят реклами в играта. Но освен ако не щракнете върху „Играй сега“ или „Инсталиране“ в рекламите, рекламите продължават да се показват. Не можете да продължите, освен ако не щракнете върху рекламата. Какво по дяволите е това!?
Бих му дал пет звезди, но рекламите им струваха на всички
Страхотна игра, докато стигнах до точката на шефа на среброто 3, въпреки че можех да победя играчите с платина 3, не мога да победя този човек. Просто е гадно, че играта иска да променя стила си на игра, така че имам нужда от повече монети и по този начин да купувам повече или да меля за повече. Иначе би било 4 звезди.
Добър убиец на времето, но става трудно да надстроите, колкото повече навлизате в играта.
Тази игра е страхотна. Играя от, не знам 4 години. Последната актуализация направи рекламите неуправляеми. Чакам търпеливо решение. Ако не го получа скоро, под гаранция. Ще имам много повече свободно време.
Майка ти дееба
Добре
Добра игра като цяло, но много бъгава. Също така не плащайте за абонаменти, тъй като те не работят правилно .... плюс надценени. Говорих с „обслужване на клиенти“ относно моите проблеми и отговорите бяха това, което бихте очаквали...лоши. както казах, добра игра, но допълнителните предимства са бъгове, които карат телефона ви да се срива непрекъснато, поради това намалял резултат от прегледа.
Имам малки забележки, но играта е супер. Първият мултиплеър не е истински мултиплеър, второто приятели, аз лично не искам приятелите ми от facebook да виждат, че играя hill climb xD, няма лошо, че се свързвате с приятелите си от facebook, лошото е, че това е единственият начин. :/
Hill climb racing 2 става скучен от ден на ден. В отборното събитие трябва да има епичен сандък. И за присъединяване към отбор трябва да има тест, даден от собственика на отбора като колела, пътека за време, тактика и т.н. Ако това се запази в отбора всеки играч може да се присъедини към всякакъв вид отбор. Не трябва да има затворен отбор, трябва да се отвори и да се присъедини към отбор чрез тест. За отборно състезание всяко превозно средство трябва да бъде максимално. трябва да има и максимална част. вземете нещата сериозно.
по-добре да сте свързани с Facebook. ако загубите устройството си, те не могат да възстановят акаунта ви вместо вас, ако не. играе почти 2 години. целият ми екип вече го няма, освен неактивните. Сега има принудителни реклами. почти изчезнах. опитвайки се да намеря приятел, който имах само тук. тогава съм...
Обичам тази игра, но условията й бяха актуализирани и загубих целия си напредък, бях в planinum 1 и имах някога vhiecle do the tank мислите ли, че има някакъв начин да си върна всичко?
Не ми дава давдегна 10 000 купи управете си играта
Платих за премиум пропуск преди 2 седмици и сега, тъй като имам нов телефон, го загубих, всъщност не е достатъчно добър
Не работи от последните 2 дни. Пише, че е в поддръжка
Една дума Bugs
Хубава и забавна игра
Hill Climb Racing 2 Yarış pgn
Vary хубава игра. Те просто трябва да премахнат модела за заплащане, за да спечелят
Защо всеки ден сървърите са затворени за 10 часа, моля, отворете го, искам да играя, но не мога, защото сървърите са затворени, но играта е страхотна
прекарайте повече време в гледане на скучни реклами, които не могат да се пропуснат, отколкото в игра
Защо трябва да се появяваш по време на моето състезание и не ми харесва лицето на еднорог
Добра игра, но шефът никога не ви позволява да спечелите..някак си е гадно..не можете да спечелите награди👎..ще трябва да деинсталирате и да търсите по-добра игра🤷♂️
Това е най-кошката игра в света
Тази игра щеше да е по-забавна, ако проклетите превозни средства не винаги се преобръщаха толкова лесно. Като какво, тайно ли ме учиш на физика? Не се интересувам.
Има много готини коли и мотори
Играта е забавна. Играя от 2 години и половина. Единственото ми оплакване е, както казах, че играя от 2,5 години всеки ден и все още не съм изчерпал максимално мощността си в гаража. Аз съм на 8800. Цената на надстройките е смешна.
Hill Climb Racing 2 Corrida ehra
Трябва да виждате дълги и повтарящи се реклами, за да направите каквото и да е. И някои от тези реклами използват глупави трикове, за да ви принудят да отворите приложението Google Play, което ви кара да излезете от играта. моля, обмислете го!!!
Srssdg.