Post by topbuwepore on Feb 28, 2022 2:42:37 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kung Fu Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kung Fu Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody więcej pieniędzy ▞▞▞
▞▞▞ Kung Fu Z 2022 version ▞▞▞
Dope, gdy już to zrozumiesz.. chodzi o czas, i to jak zaciśnięcie przycisków, jeśli twój telefon był kontrolerem. Zabawna gra!
Gra jest w porządku, ale głównym powodem, dla którego przyznałem tej grze jedną gwiazdkę, jest to, że istnieją pewne rzeczy, które nie są tak bardzo związane z Kung Fu, jak shurikens, shurikens wywodzące się z Japonii, podczas gdy Kung Fu wywodzące się z Chin. lubię widzieć drobne szczegóły... przepraszam, jeśli zostałeś źle zrozumiany, z powodu braku wyjaśnienia..
Nie wymaga dużych umiejętności, nie potrafi kontrolować głównego bohatera. Przez większość czasu można ustawić tempomat. Edycja: Dziękuję za odpowiedź. Nie byłem świadomy tej funkcji, ale nie sądzę, aby zmieniła ona zbytnio moje zdanie na temat gry. Jednak dziękuję za odpowiedź. Jestem pewien, że wielu innym osobom spodoba się Twoja gra!
Świetna gra! Świetny sposób na zabicie czasu Fuul! Naprawdę uważam, że Mr.T powinien zostać dodany jako główny gracz lub pomocnik.
Mam modyfikację tej gry takie kung fu z mod apk. Ale te co majom nielimitowaną ilość pieniędzy. Ale ogulnie gra jest bardzo fajna i daje jej 5 gwiazdek bo jest kozacka. Od lat szukałem takiej gry poprostu kozak.
Świetna gra, ale umarła po solidnych 30 minutach.. Potem wystarczy wypłukać i powtórzyć.. Ale sterowanie i grafika są niesamowite.. Uwielbiam efekty dźwiękowe. Niestety po pierwszych 20 minutach niewiele możemy zrobić i po prostu powoli zamiera
Głupia, głupia gra! Klikam ikonę czapki Mikołaja na górnym ekranie, co powoduje, że cała gra jest niemożliwa do zagrania, blokując połowę ekranu i sprawiając, że elementy sterujące ekranu dotykowego przestają reagować. Nie można nawet nacisnąć „X”, aby z niego wyjść.
Ta gra jest najlepszą grą, w jaką kiedykolwiek grałem.Jasne, że to styl arkadowy, ale to tylko czyni go lepszym. Myślę, że chcę, aby za każdym razem, gdy jesteś mistrzem, nie miałeś wszystkiego, co miałeś wcześniej. Proszę to zmienić, ale każdemu, kto daję tej grze 5 gwiazdek !!!
Ta gra jest dla mnie super wciągająca, ponieważ po prostu chcesz poznać wszystko, nowe rzeczy, nowe mistrzostwo, to po prostu super zabawa i wciągająca.
uwielbiam grę, ale dlaczego przechodząc przez system mistrzostwa lub mistrzostwo, możesz naprawdę szybko walczyć z postaciami, czy tracisz strój, który wtedy robisz, i zostają ci elementy garderoby z niższych poziomów lub takie, które nie mają takich samych umiejętności Jestem tym zdezorientowany. i nie wiem, jak odzyskać te rzeczy
Podobała mi się ta gra, dopóki nie zdałem sobie sprawy, że muszę opanować każdy pieprzony czas tylko po to, aby przejść przez falę 45. to strata czasu i rozczarowuje mnie.
To świetna gra, ale ma wiele skoków fps, ale to wszystko
Zabawne i łatwe, mój siostrzeniec i uwielbiam to. . tak trzymaj
Kung Fu Z Arcade iep
To miłe, ale za każdym razem, gdy pojawia się reklama, gra się zawiesza, więc muszę ponownie uruchomić grę, aby zagrać ponownie.😞😞😞😞😞😞😢😢😠😠😠😠😠
Uwielbiam to, ale chciałbym, aby gra poszła szybciej, aby zainstalować się ponownie
świetna zabawa wciągająca chcesz więcej umiejętności! fajnie mieć tryb vs, aby
To dobra gra, ale kiedy dużo stukasz, telefon po prostu się zawiesza...
Gra okropnie nudna i trochę też bez sensu ...
Najlepsza gra pikselowa na świecie
Szef drugiego poziomu jest trudny, nie pobieraj tego
Dziadowa gra. Nie polecam głupie nie i.nstaluj
Bardzo fajna gra jak w nią gram mowie faight faight xd
Kung Fu Z Arcade gxd
Naprawdę podoba mi się ta gra, naprawdę fajnie jest zainwestować w nią czas i poczuć, że dostajesz coś, jeśli to jest postęp, ale moim jedynym problemem jest to, że chciałbym, aby było więcej sposobów na zdobycie klejnotów
Super Gra
to niesamowite, uwielbiam to, ale powinno być więcej korzyści, ale ogólnie jest dobrze
Nie
Cóż, sterowanie wymaga pracy
Dobra, dobra, dobra gra ... ta gra sprawia, że każdy, kto uprawia kung fu, czuje, że może podbić świat
Niewiele gier jest tak darmowych i tak zabawnych.
Szczerze mówiąc, ta gra jest lepsza niż większość gier o zombie, zmieniłbym tylko błędy w sezonowych aktualizacjach, ale w przeciwnym razie świetna gra 10 z 10 zagrałaby ponownie
To naprawdę fajna gra zręcznościowa w stylu retro, chciałabym, żeby była trochę łatwiejsza
Minion Rush: Running Game Įprastos temos osf
Jedyna sugestia, jaką mam, to być może wdrożenie różnych form walki kung-fu / walki w zwarciu, które mają fajne, różne małe animacje ataku.
Jeśli tap tap tap tap tap to twoja sprawa, pokochasz to
cieśni nadgarstka
Podoba mi się ta gra jest TAK DOBRA, ale jest jedna rzecz. Anuluj walkę samochodową PROSZĘ!!!!!!!! w każdym razie to bardzo dobra gra
Fajna gra, zwłaszcza power up, odniesienia z innych gier 👍
ZATRZYMAJ SIĘ... Z... REKLAMAMI. Jak ktoś ma się bawić z tymi ciągłymi przerwami.
Dobra gra tak trzymaj i potrzebuję aktualizacji kocham baaaaaaaaaaaaaaadle, nawet mój szaleje za grą, dobra robota
Ta gra za dużo... ale jeleń uruchomił się ponownie...
CO ROBICIE CHŁOPAKI!!!! Usuń automatyczną walkę, zrób z niej (wirtualny przycisk) masher przycisków!!! Wszystko, co musisz zrobić, to wyjść z gry dokładnie tak samo, po prostu zatrzymać faceta Kung Fu, kiedy przestaniesz stukać, A TO BYŁBY 5-GWIAZDKOWY KLEJNOT!!! PROSZĘ, na miłość boską iw imię wszystkiego, co pozostało na tym świecie, co jest jeszcze święte i święte USUŃ WALKĘ AUTOMATYCZNĄ!!! Błagam, ZAPISZ, to może być wspaniała gra!!!
Gra monotonna
Tak, skończyłem z tą grą. Otworzył mistrzowską rzecz, w której automatycznie wyczyściłby ustaloną falę, a ja dostałbym nagrodę. To musi być zabugowane, ponieważ przeszedłem z poziomu 82 na 34 i cofnąłem się o 2 strefy. Byłem w szpitalu i zabrał mnie z powrotem do centrum handlowego. Cofnąłem się też o 3 poziomy. Nie zaczynam od nowa. Usunięto
Niewielka kontrola nad facetem
Do tej pory spędziłem 69 godzin w grze i pokochałem każdą z nich. Pierwsza gra, dla której piszę recenzję i czy mi ufasz, czy nie, jeśli pobierzesz tę perełkę zręcznościowego beatemupu, nie pożałujesz. Chociaż przydałoby się trochę więcej elementów RPG pod względem wyposażenia, a umiejętności inteligencji są nieco ujnderpowered, gra działa płynnie, jest grywalna i ma fajną krzywą trudności. Od ostatniej aktualizacji szybsze „klikanie” wydaje się bardziej satysfakcjonujące.
Dobra gra z kranu, ale zaczyna się powtarzać
Kung Fu Z آرکیڈ lgqo
Staje się śmieszny na drugim poziomie, w zasadzie płacą pieniądze lub przegrywają
Kupiłem przedmiot, który nie został dostarczony na moje konto. Uważaj na kupowanie w tej aplikacji
fajna gra, ale wciąż resetuj mój sprzęt